Lucianaweb - Licht, Lucht; Liefde
RSS

Recente posts

Zijn
de week van de tests
Lente! Lente?
Beursbericht
Alles zal reg kom

Categorieën

Alles zal reg kom
Beursberichtten
de week van de tests
Het begin
Lente! Lente?
Mogelijk gemaakt door

Mijn Blog

Zijn

De beurs is al een hele tijd geleden, nu. Toch ben ik er nog regelmatig mee bezig. Ik heb veel tijd om te denken tussen twee jobs in.

Ik zit al boven de 2500 bezoekers sinds de beurs, je kan de site dus wel een succes noemen. Maar buiten een enkeling ( 5 telefoontjes sinds de beurs), beweegt er totaal niets. Ik heb me zitten afvragen hoe dat komt. Op een zeker moment dacht ik: misschien is het mijn lot om nooit verder te geraken dan wat ik tot nu toe gedaan heb. Het was geen prettig gevoel. 

de week van de tests

Eventjes rust. Vorige week was het de week van de tests. Ik ben namelijk tussen twee jobs in, en ik had hulp gevraagd aan het VDAB. Die brave mensen stelden me voor mijn cv op hun site te gaan publiceren. Wat volgde heb ik nog nooit gezien: vijftien calls op twee uur om me te gaan inschrijven bij een zestal interimbureaus. Ik heb mijn talen laten testen, wel drie keer, een callcentertest en zelfs een planningstest! Die had ik nog nooit gedaan. En raar genoeg, ik die zo'n sociale persoon was, ik was vergeten de pauzes in te calculeren.

Lente! Lente?

Ondertussen zijn we al 21 maart gepasseerd, maar van lente is er nog geen sprake. Ik denk dat iemand boven vergeten is dat het warmer zou moeten zijn. Voor al degenen die het koud hebben of neerslachtig zijn door de grijze dagen, ik zend jullie reiki via de foto op de homepagina. Als je er intens naar kijkt zul je de kracht en de wijsheid van deze boom in jou voelen overvloeien. Dat is iets wat alle planten, dieren en andere wezens kunnen, als we hun kracht maar erkennen en toelaten in ons.

We zijn al aan 995 bezoekers op deze site, ik kan het bijna niet geloven.

Beursbericht

Nieuws van de beurs.
De Eco-Terapeuticabeurs is nu een paar dagen voorbij, en eindelijk ben ik op adem gekomen. Het was een zeer gezellige beurs, in een goede omgeving, met goede collega-exposanten en interessante klanten. Ik heb er heel wat aan gehad voor de eerste keer. Niet zozeer op zakelijk gebied (je kan een sjamaan nauwelijks een zakenmens noemen), maar wel op energetisch vlak, en op het gebied van de mensen werkelijk "in 't echt" te ontmoeten en te zien wat er bij hun leeft. Er zijn mij verschillende zaken opgevallen.

Alles zal reg kom

8 februari. De datum komt steeds dichterbij. Ik heb het gevoel dat ik nu alles gedaan heb om dit initiatief te laten werken. Nu ga ik me energetisch beginnen voorbreiden. Ik ga de stilte in en wacht. Alles zal reg kom, zei een Zuidafrikaanse generaal ooit. Alles zal goed komen. Daar vertrouw ik op...

Het begin.

In het begin was er niets. En toen: Lucianaweb!
Welwelwel. Wie had gedacht dat een 52 jaar oude vrouw nog zelf een website zou kunnen opmaken? Ik ben behoorlijk trots op mezelf, want zoals vele babyboomers ben ik niet opgegroeid met de computer, en de uitleg van kenners leek me wel Chinees! Maar de websites die Vistaprint opmaakt zijn heel gemakkkelijk zelf te beheren, en ik ben nu zo goed als klaar. De teksten heb ik op één avond bijeengeschreven, de foto's en linken hebben wat langer geduurd.
Website Builder mogelijk gemaakt <br/>door  Vistaprint
Website Builder
mogelijk gemaakt
door Vistaprint