Lucianaweb - Licht, Lucht; Liefde


 


Ceremonieën en rituelen

Zuivering van een persoon, voorwerp of huis.
Dit wordt bijvoorbeeld gedaan bij het betrekken van een nieuw huis, of wanneer je de energie van een bepaalde plaats of een persoon wil zuiveren. Meestal gebruikt men hiervoor wierook of smudge.

Je krachtdier ontdekken door middel van de Medicijnkaarten.
Bij de Oude Volkeren hadden alle mensen een Krachtdier, dit is een persoonlijke helper die je bij alle situaties in het leven bijstaat. De Medicijnkaarten bevatten 52 krachtdieren. Je zult verbaasd staan hoe dicht ze bij jouw eigen persoonlijkheid staan en hoe verrassend ze je kunnen helpen bij alle situaties in het leven.

Chakra-Healing.
Dit is een heling van de zeven chakra's, de energiecentra van elke mens. Door wat er gebeurt in het leven geraken deze chakra's soms verstopt, waardoor je je moreel moe en futloos begint te voelen. De Chakra-Healing maakt dat de energie beter kan stromen waardoor je je energieker voelt.

Soul-Retrieval.
Wanneer er in je leven iets ergs voorvalt, kan je dat het gevoel geven dat je een stuk van je ziel kwijt bent. Met deze ceremonie ga ik op zoek naar dat verloren stuk en wordt het opnieuw in je leven geïntegreerd.Ook andere ceremonieën en rituelen zijn mogelijk, zoals huwelijk, overlijden, overgang naar volwassenheid (rond 12 jaar).  Je kan zelf een ritueel schrijven en na overleg laten uitvoeren. Prijzen voor deze ceremonieën in onderling overleg.

Ik heb een gelofte gedaan dat ik met wat ik geleerd heb niemand kwaad zal doen. Het heeft dus geen enkele zin te vragen iemand te benadelen op welke manier dan ook.
Ook heb ik geen medische opleiding. Wie naar mij komt met een fysiek ziektebeeld, wordt doorverwezen naar de huisdokter of specialist. Ik ben er graag om naar jou te luisteren en via de rituelen je emotioneel bij te staan.Website Builder mogelijk gemaakt <br/>door  Vistaprint
Website Builder
mogelijk gemaakt
door Vistaprint