Lucianaweb - Licht, Lucht; Liefde
Het pad van de duisternis naar het Licht

Klinkt zeer gewichtig, niet? Maar daar komt het op neer. Zevenenveertig was ik, toen ik Toon heb leren kennen. En vanaf toen is alles beginnen te veranderen. Ik was toen bij wijze van spreken een plantje dat niet kon groeien omdat het als het ware verstikt werd door patronen en mensen met streng moralistische ideeën over wat kon en wat niet. Om er geen doekjes omheen te winden, er mocht gebeden en gebeefd worden in een hoekje, maar ik mocht vooral niet uit de band springen en niet anders dan de anderen zijn.

Wel, ik was en ben anders, en met de hulp en de liefde van Toon ben ik stilletjes uit mijn schulp gekropen, en zo ben ik op zoek gegaan naar mijn eigen richting, mijn pad dat me tot hier geleid heeft. Het begon met cursussen Bio-energetica, een vorm van lichaamswerk, en een vrouwengroep, maar pas in de cursus Hedendaags Sjamanisme zijn mijn ogen echt opengegaan. Het leek wel of er steeds weer sluiers voor mijn ogen weggetrokken werden, en het leek wel of ik de rituelen ooit gekend en gebruikt had.

Ik ben geïnspireerd door iedereen die mijn leraar is: de Kosmos, Toon, Geert,  Jan, Diane en Mark, Traudy, Lea, Geert en Leen en ik ben iedereen die me ook maar iets geleerd heeft enorm dankbaar.

Ondertussen volg ik een cursus Intuïtieve Ontwikkeling. Want een van de belangrijkste dingen die je in al deze cursussen leert, is dat je nooit gedaan hebt met leren. Ook door het constante bezig zijn met mezelf bij te scholen kan ik zeggen dat mijn leven nooit interessanter geweest is dan nu.

Hier volgen de links van mijn leraren:

Jan, Diane en Mark: www.bsvs.be
Traudy: www.agape.beOp een zeker moment begon ik de behoefte te voelen om iets te doen met deze kennis. Vandaar mijn deelname aan Eco-Therapeutica. Daarover vind je meer bij Evenementen.
Website Builder mogelijk gemaakt <br/>door  Vistaprint
Website Builder
mogelijk gemaakt
door Vistaprint